Amirallere abuk sabuk ceza verdirmeyin

Amirallere abuk sabuk ceza verdirmeyin
Partisinin meclisteki grup toplantısında konuşan Akşener gündemi değerlendirdi.Öncelikle 104 emekli amiralin Montrö açıklaması üzerine yaptığı “zevzeklik” yorumuna açıklık getiren Akşener, “Bugün, vesayete kafa tutuyormuş...

Partisinin meclisteki grup toplantısında konuşan Akşener gündemi değerlendirdi.
Öncelikle 104 emekli amiralin Montrö açıklaması üzerine yaptığı “zevzeklik” yorumuna açıklık getiren Akşener, “Bugün, vesayete kafa tutuyormuş gibi yapanlar, 28 Şubat’ta masaların altına saklandığında da biz yine dimdik duruyorduk. Kim ne der kim ne düşünür diye düşünmeden hakkın ve hakikatin yanında durduk” diye konuştu.
Son dönemlerde siyasette gece yarısı ortalığı karıştırma modasının çıktığını söyleyen Akşener, “Gece uykusu kaçan ‘ne yapsam da ortalığı karıştırsam’ diye iş başına geçiyor, bedelini ödemek de milletimize düşüyor. Bu modanın son örneği olarak cumartesi gece yarısı 104 emekli amiral bir bildiri paylaştılar. İktidar darbe edebiyatıyla 4 gün daha milletin dertlerini konuşmaktan kurtuldu” dedi.
Akşener konuşmasının devamında MHP lideri Bahçeli’ye göndermede bulunarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi:
“Sayın Erdoğan’ı uyarmak zorundayım: Sakın ola, öfke kontrol problemi olan küçük ortağının dolduruşuna gelip, bildiriyi yazanlara abuk sabuk cezalar verdirmeye kalkma. Buradaki anahtar kelime verdirme. Sağduyuyla yürüttüğünü zannettiğimiz bu süreci, böyle şaibeli bir yola sokup da milleti huzursuz etme.”