AMPUTEDE BÜYÜK HEDEF

AMPUTEDE BÜYÜK HEDEF
Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, Ampute Futbol Dünya Kupası müsabakalarında gruptan lider çıkmayı hedeflediklerini ve seyircileri önünde şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.Ay-yıldızlı...

Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, Ampute Futbol Dünya Kupası müsabakalarında gruptan lider çıkmayı hedeflediklerini ve seyircileri önünde şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Ay-yıldızlı ekip, Erzurum'da Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde 30 Eylül-9 Ekim'de Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlenecek organizasyona hazırlanıyor.

Teknik direktörü Osman Çakmak, futbolcuların eksiklerini gidermek için çalışmalarını sürdürdüklerini, organizasyondaki her maçın final niteliği taşıdığını söyledi.

Takımın geçmiş yıllarda önemli başarılar kazandığını, söz konusu şampiyonada da başarı elde etmek için çeşitli planlarının olduğunu ifade eden Çakmak, "Takım kaptanlığında ve hocalığımda olmak üzere bizim iki Avrupa Şampiyonluğu'muz var. Dünya ikinciliğimiz ve üçüncülüklerimiz var. Bu sefer Allah nasip ederse 24 ülke arasından mutlu şekilde ayrılmak istiyorsak a, b ve c planlarımızı uyguluyoruz" dedi.