Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: Problem küçük

Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: Problem küçük
Real Madrid ekibinin ameliyat kararı verdiği sakatlanan milli yıldız Arda Güler için teknik direktör Ancelotti'den açıklamalar geldi. Ancelotti, Arda'nın sakalığının küçük olduğunu ve ameliyat olursa sahalara daha erken döneceğini...

Real Madrid ekibinin ameliyat kararı verdiği sakatlanan milli yıldız Arda Güler için teknik direktör Ancelotti'den açıklamalar geldi. Ancelotti, Arda'nın sakalığının küçük olduğunu ve ameliyat olursa sahalara daha erken döneceğini söyledi.

Real Madrid'e imza atan Arda Güler, Amerika Birleşik Devletleri kampında yaşadığı sağ iç menisküs sakatlığının sonrasında İspanya'ya dönen Arda için, sağlık heyeti ameliyat kararı almıştı.

İspanya LaLiga devi Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Ancelotti, "Arda Güler, ameliyat olursa daha erken dönecek. Küçük bir problemi var. Çok yakında iyileşecek" ifadelerini kullandı.

Teknik adam, "Arda Güler ameliyata girecek ve tedavisi, beklenenden daha kısa sürecek. Küçük bir sağlık sorunu var. Futbolcunun mahremiyetini ihlal etmemek adına, sakatlığın detaylarını açıklamayacağım" şeklinde konuştu.