Ankara Büyükşehir Belediyesi saat verdi: Tedbirli olun

Ankara Büyükşehir Belediyesi saat verdi: Tedbirli olun
Ankara Büyükşehir Belediyesi, bugün akşam saatlerine kadar kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirterek, uyarılarda bulundu.ABB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şöyle denildi:“Meteoroloji'den...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bugün akşam saatlerine kadar kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirterek, uyarılarda bulundu.

ABB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“Meteoroloji'den yapılan açıklamada bugün akşam saatlerine kadar kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış ve buna bağlı olarak su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar beklenmektedir. Büyükşehir Belediyemiz tüm ekipleriyle teyakkuz hâlinde olup; vatandaşlarımızın da yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmasını rica ederiz.” 

ABB, beklenen yağışa dair şu bilgileri paylaştı:

Başlama Zamanı: 01.06.2023 - Saat: 12.00

Bitiş Zamanı: 01.06.2023 - Saat: 19.00

Mansur Yavaş da uyardı

ABB Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Değerli hemşehrilerim, Önümüzdeki 3 gün boyunca ve özellikle Cumartesi günü meydana gelmesi beklenen son zamanların en yoğun fırtına ve hortum tehlikesine karşı tedbir almanızı önemle rica ederim. Belediyemiz ilgili tüm ekipleri ile teyakkuz halinde olacaktır. İhbarlarınızı Başkent 153 hattından bize bildirebilirsiniz" dedi.