Ankara Film Festivali çevrimiçi olmayacak

Ankara Film Festivali çevrimiçi olmayacak
Pandemi nedeniyle haziran ayından 3-11 Eylül dönemine ertelenen Ankara Film Festivali, bu dönem düzenlenen festivallerin aksine ilk kez seyircili yapılacak. Jüriye de sinema salonunda seyrettirilecek filmler de pandemi dönemi için bir...

Pandemi nedeniyle haziran ayından 3-11 Eylül dönemine ertelenen Ankara Film Festivali, bu dönem düzenlenen festivallerin aksine ilk kez seyircili yapılacak. Jüriye de sinema salonunda seyrettirilecek filmler de pandemi dönemi için bir ilk olacak.
Festival sorumlusu, Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı Başkanı İrfan Demirkol’un verdiği bilgiye göre festival filmleri, Ankara seyircisine bütün sağlık önlemleri alınmış olarak üç ayrı kapalı salonda, yarım kapasite ile ve seans araları geniş verilerek gerçekleşecek.
YARIŞMA FİLMLERİ
“Aşk, Büyü, vs.” - Ümit Ünal, “Bilmemek” - Leyla Yılmaz, “Ceviz Ağacı” - Faysal Soysal, “Kovan” - Eylem Kaftan, “Omar ve Biz” - Maryna Er Gorbach ve Mehmet Bahadır Er, “Şair” - Mehmet Emin Yıldırım, “Topal Şükran’ın Maceraları” - Onur Ünlü, “Uzak Ülke” - Erkan Yazıcı, “Uzun Zaman Önce” - Cihan Sağlam.