Anketçiler İmamoğlu deyince ekranlarda falcılar görünmeye başladı

Anketçiler İmamoğlu deyince ekranlarda falcılar görünmeye başladı
Astrolog Nuray Sayarı, 31 Mart yerel seçimlerinde, İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerini Murat Kurum’un kazanacağını bunu da Kurum’un boğa burcu olmasına bağladı.Gazete Pencere Haber MerkeziYerel seçimler yaklaşırken...
Astrolog Nuray Sayarı, 31 Mart yerel seçimlerinde, İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerini Murat Kurum’un kazanacağını bunu da Kurum’un boğa burcu olmasına bağladı.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Yerel seçimler yaklaşırken birçok anket şirketi elindeki İstanbul verilerini açıkladı. Anket şirketlerinin açıkladığı veriler doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbul yarışını önde götürdüğü ön görüldü.

Seçim anketlerine bir başka tartışma konusu da eklendi. Astroloji. Tv100 ekranlarında bir programa katılan astrolog Nuray Sayarı, AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu’nun astrolojik haritalarını  inceleyerek, İstanbul seçimlerini Murat Kurum’un kazanacağını ve bu durumun Murat Kurum’un boğa burcu olmasına bağladı.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ve astrolog Nuray Sayarı arasında geçen İstanbul seçimlerini kim kazanacak diyaloğunda şunlar yaşandı:

Nuray Sayarı: İstanbul’u Murat Kurum alacak.

Şaban Sevinç: Neye göre yapıyorsunuz bu yorumu?

Nuray Sayarı: Kendisi boğa burcu. Haritaları birleştirildiğimde Murat Kurum kazanacak, Ekrem İmamoğlu kaybedecek.

Şaban Sevinç: Fala inanma falsız kalma