ANNESİNE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

ANNESİNE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
Türkiye 21 Yaş Altı Kadın Milli Hokey Takımı ile Avrupa Şampiyonası C3'te şampiyonluk yaşayan 18 yaşındaki sporcu Asya Gül, final karşılaşması öncesi annesine verdiği madalya sözünü tuttu.Hokeyi tanıtmak için okuluna...

Türkiye 21 Yaş Altı Kadın Milli Hokey Takımı ile Avrupa Şampiyonası C3'te şampiyonluk yaşayan 18 yaşındaki sporcu Asya Gül, final karşılaşması öncesi annesine verdiği madalya sözünü tuttu.

Hokeyi tanıtmak için okuluna gelen Gençlik ve Spor Müdürlüğü antrenörleri sayesinde 11 yaşında bu spora başlayan Asya, başarılı performansıyla dikkatleri çekerek, bu yıl 21 Yaş Altı Kadın Milli Hokey Takımı'na seçildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde 27-30 Temmuz'da düzenlenen 21 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Açık Alan Hokey Şampiyonası C3'te ilk kez milli formayı giyen genç sporcu, takımının Litvanya ile yapacağı final karşılaşması öncesi annesi Emine Gül'ü aradı.

"Evimizde oynuyorsunuz sakın yenilmeyin" diyen annesine verdiği madalya ve şampiyonluk sözünü başarmanın mutluluğunu yaşayan Asya, ilk dönemlerde vakit geçirmek için antrenmanlarına gittiği hokey sporunu zamanla sevdiğini söyledi.