Antalya'ya gelen ABD'li şarkıcı LP'den "Love you Turkey" paylaşımı

Antalya'ya gelen ABD'li şarkıcı LP'den "Love you Turkey" paylaşımı
ABD'li pop/rock şarkıcısı LP (Laura Pergolizzi), konser için Antalya'ya geldi. Belek'te bu gece konsere çıkmaya hazırlanan LP, sosyal medya hesabından 'Love you Turkey' paylaşımı yaptı.LP, bu gece beş yıldızlı bir otelde konser...

ABD'li pop/rock şarkıcısı LP (Laura Pergolizzi), konser için Antalya'ya geldi. Belek'te bu gece konsere çıkmaya hazırlanan LP, sosyal medya hesabından 'Love you Turkey' paylaşımı yaptı.

LP, bu gece beş yıldızlı bir otelde konser verecek. 'Lost on You', 'Girls Go Wild' ve 'Into the Wild' gibi hit şarkılarıyla dünya çapında büyük başarı elde eden İtalya kökenli ABD'li şarkıcı LP, Antalya'da hayranlarıyla buluşacak. LP, Antalya'da olduğunu, sosyal medya hesabından duyurdu.

LP (LAURA PERGOLIZZI), KONSER ICIN ANTALYA'YA GELDI. BU GECE BELEK'TE KONSERE CIKMAYA HAZIRLANAN LP, SOSYAL MEDYA HESABINDAN 'LOVE YOU TURKEY' PAYLASIMI YAPTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Konakladığı otelde denize karşı çektiği videoyu paylaşan LP, "Love you Turkey. See you tonigt: Seni seviyorum Türkiye. Bu akşam görüşürüz" dedi. (DHA)