Arabanın üstüne atlayıp yola düştü; polisi görünce kaçtı

Arabanın üstüne atlayıp yola düştü; polisi görünce kaçtı
Nevşehir'de yaşanan bir olayda, V.S. (32) adlı bir şahsın otomobilin üzerine atlayarak düştüğü ve polisin gelmesiyle ayağa kalkıp uzaklaşmaya çalıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Ancak yapılan incelemede, V.S.'nin...
Nevşehir'de yaşanan bir olayda, V.S. (32) adlı bir şahsın otomobilin üzerine atlayarak düştüğü ve polisin gelmesiyle ayağa kalkıp uzaklaşmaya çalıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Ancak yapılan incelemede, V.S.'nin kaza görünümü vermek amacıyla bilinçli bir şekilde hareket ettiği ortaya çıktı.

Olay, dün akşam saatlerinde Esentepe Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda gerçekleşti. İddiaya göre, V.S. aniden bir aracın önüne atlayarak kendisini yere attı. Bu sırada tesadüfen olayı gören bir polis, V.S.'yi fark edip yaklaştı. Ancak polisin gelmesiyle V.S., hızla ayağa kalkıp uzaklaşmaya çalıştı. Durumdan şüphelenen polis, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemede, V.S.'nin otomobile atlayıp düşerek kaza süsü verdiği ve daha sonra ayağa kalkıp kaçmaya çalıştığı belirlendi. Görüntülerde, V.S.'nin önceden yaya geçidinde beklediği, aracın yaklaşmasıyla birlikte otomobile atlayıp yere düştüğü, ardından ayağa kalkarak uzaklaşmaya çalıştığı net bir şekilde görüldü.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/NEVSEHIR-YAYA-YOLUNDA-BEKLEYEN-KISI-OTOM_29814.mp4"][/video]

V.S. ile aracı kullanan B.Ş. polis merkezine götürüldü. Ancak aracın sürücüsü şikayetçi olmadığı için V.S. serbest bırakıldı.