ARAO: “FENERBAHÇE’DE OYNAMAK BÜYÜK ONUR”

ARAO: “FENERBAHÇE’DE OYNAMAK BÜYÜK ONUR”
Fenerbahçe’nin yeni transferi Willian Arao, sarı-lacivertli ekipte forma giymeyi bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi olarak tanımladı. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından düzenlenen basın toplantısında...

Fenerbahçe’nin yeni transferi Willian Arao, sarı-lacivertli ekipte forma giymeyi bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi olarak tanımladı. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe’ye gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sarı-lacivertlilerin 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı Brezilyalı oyuncu, “Burada olmak benim için büyük onur. Bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi diyebilirim. Çok istekliyim. Gücümü ve mantalitemi göstermek için çok hırslıyım. Maçları kazanıp tekrardan şampiyon olabilmek için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Jorge Jesus’un kendisine Fenerbahçe’nin hedeflerinden bahsettiğini aktaran Arao, “Hocamız benden ne beklediğini söyledi. Bunları en iyi şekilde göstermeyi istiyorum. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük ve en çok şampiyon olan takımı. Uzun süredir şampiyon olamıyoruz. Baskı altında oynamaya alışığım. Elimden gelenin en iyisini yapıp şampiyon olmak istiyorum. Gelmeden önce Alex ile konuştum, o burada bir idol. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, derbileri ve maçları kazanıp şampiyon olmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Teknik direktörlerini iyi tanıdığını ve oyunculardan neler beklediğini bildiğini dile getiren tecrübeli futbolcu, “Çok heyecanlı ve mutluyum. İyi karşılandım. Ev bakıyorum. Önümüzdeki günlerde ailem gelecek. O zaman daha mutlu olacağım. Fenerbahçe’nin tesisleri harika. Çalışabilmek için tüm şartlara sahibiz” şeklinde görüş belirtti.