Arda Güler Londra'ya taşınıyor!

Arda Güler Londra'ya taşınıyor!
Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in, Premier Lig ekibine transfer olacağı öne sürüldü.Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, son üç maçta da Carlo Ancelotti'den süre alamadı.Arda Güler, en...
Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in, Premier Lig ekibine transfer olacağı öne sürüldü.

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, son üç maçta da Carlo Ancelotti'den süre alamadı.

Arda Güler, en son 18 Şubat'ta deplasmanda Rayo Vallecano ile oynanan La Liga karşılaşmanın 87. dakikasında Luka Modric'in yerine oyuna dahil olmuştu.

Celta Vigo maçına ilk 11'de başlayabilir

Son maçlarda süre almakta zorlanan Arda Güler'in, 10 Mart Pazar akşamı saat 20.30'da Santiago Bernabeu'da oynanacak La Liga karşılaşmasına ilk 11'de başlayacağı iddia edilmişti. Carlo Ancelotti'nin, yıldız futbolcuya bu mücadelede forma sözü verdiği bildirilmişti.

Şampiyonluğa yakın

Arda Güler'in çok fazla süre alamadığı Real Madrid, bu sezon La Liga'da ipi göğüslemeye en yakın takım. Los Blancos, ligde 66 puanla lider durumda. İkinci sıradaki Girona'nın 59 puanı bulunurken, 3. sıradaki Barcelona'nın ise 58 puanı mevcut.

Kiralık gitmem demişti

Yaz transfer döneminde Real Madrid'e katılan Arda Güler, imza töreninde formayı almak istediğini bildirmişti. Yıldız futbolcu, "Başka bir takıma kiralık olarak gitmeyi düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı. Ancak durum şu an için Arda'nın istediği gibi gitmiyor.

Tottenham istiyor

Real Madrid'i yakından takip eden Defensa Central'de yer alan habere göre, Real Madrid'in kiralık olarak göndermek istediği Arda Güler'e AC Milan'dan sonra yeni kulüpler de talip oldu. Söz konusu haberde, 19 yaşındaki yıldızı İngiltere Premier Lig'den Tottenham'ın da kadrosuna katmak istediği bildirildi.

Leverkusen de masada

Öte yandan Defensa Central, Arda Güler'i Tottenham ile birlikte Bayer Leverkusen'in de istediğini yazdı. Haberde, genç yıldızın Xabi Alonso yönetiminde iyi bir gelişim kaydedebileceği aktarıldı.

Tottenham'ı seçerse istikamet Londra

Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Tottenham Hotspur'un ilgisine kayıtsız kalmaz ve tercihini İngiltere Premier Lig'den yana kullanırsa, Londra'nın yolunun tutacak. Arda Güler için yaz aylarına doğru birçok kulübün daha devreye girmesi bekleniyor.