Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü attı: Çok mutluyum, inşallah daha fazlası gelecek

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü attı: Çok mutluyum, inşallah daha fazlası gelecek
Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü Celta Vigo'ya attı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Güler, duygularını paylaştı.İspanya LaLiga’da Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid, milli futbolcunun da gol...
Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü Celta Vigo'ya attı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Güler, duygularını paylaştı.

İspanya LaLiga’da Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid, milli futbolcunun da gol attığı karşılaşmada sahasında Celta Vigo’yu 4-0 mağlup etti.

İspanya LaLiga’nın 28’inci haftasında Real Madrid sahasında Celta Vigo’yu konuk etti. Madrid ekibi, her iki yarıda da bulduğu gollerle rakibini 4-0 yenmeyi başardı. Real Madrid’e galibiyeti getiren golleri 21’inci dakikada Vinicius, 79’uncu dakikada Guaita kendi kalesine, 88’inci dakikada Caceres kendi kalesine ve 90+4’üncü dakikada milli futbolcu Arda Güler kaydetti. Real Madrid, bu sonuçla puanını 69’a yükseltti ve en yakın rakibi Girona ile arasındaki 7 puanlık farkı korudu.

Real Madrid formasıyla ilk golünü attı

Milli futbolcu Arda Güler, yeni takımıyla ilk kez gol sevinci yaşadı. Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan ve 88’inci dakikada Vinicius Junior’ın yerine dahil olan Arda Güler, 90+4’üncü dakikada skoru belirleyen golü kaydetti. Genç yıldız, ligde 4’üncü kez forma giyerken, ilk gol sevincini yaşadı.

Arda Güler: Çok mutluyum

Arda Güler, maçın ardından duygularını şöyle anlattı: "Şimdiye kadar benim için zor bir sezon oldu ama umuyorum ki bugünden itibaren güzel şeyler gelecek. Burası dünyanın en iyi kulübü, burada olmaktan mutluyum. Ne kadar zor olursa olsun; üzerinden gelebilecek yetenek ve karaktere sahibim. İlk golümü attığım için çok mutluyum. İnşallah daha fazlası da gelecek. Bunun için sıkı çalışmaya devam edeceğim."

Ancelotti: Büyük bir yetenek

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise maç sonu basın toplantısında Arda'yı övdü: "Çok az süre aldı ama bir şeyler yapacağından emindim. Büyük bir yetenek. Çok güzel bir gol oldu. Burada çok büyük bir geleceği var. Bundan çok eminiz."