Arda Güler transferindeki tek engel ortaya çıktı

Arda Güler transferindeki tek engel ortaya çıktı
Fenerbahçe'deki performansıyla dev kulüpleri peşine takan Arda Güler için transfer savaşları sürüyor.Fenerbahçe altyapısından yetişerek A Takıma kadar yükselen ve performansıyla parmak ısırtan Arda Güler için dev kulüpler...

Fenerbahçe'deki performansıyla dev kulüpleri peşine takan Arda Güler için transfer savaşları sürüyor.

Fenerbahçe altyapısından yetişerek A Takıma kadar yükselen ve performansıyla parmak ısırtan Arda Güler için dev kulüpler sıraya girerken, yönetim genç oyuncuyu en azından bir sezon daha takımda tutabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Arda Güler transferindeki tek engel ortaya çıktı - Resim: 2

Dünya devleri genç yıldız için Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya devam ederken, sarı - lacivertli taraftarlar da Güler'in takımda kalması için yoğun çaba sarf ediyor. 

Arda Güler transferindeki tek engel ortaya çıktı - Resim: 3

Tüm bunlar yaşanırken geleceği henüz netleşmeyen Arda Güler için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

TRANSFERDEKİ TEK ENGEL: BABASI

İspanyol haber kaynaklarından Relevo'nun haberinde, Arda Güler'in babası Ümit Güler'in genç yıldızın transferin 18-20 milyon euro komisyon istediği belirtildi.

Arda Güler transferindeki tek engel ortaya çıktı - Resim: 5

'SERBEST KALMA BEDELİ SORUN DEĞİL AMA...'

Haberde, Arda Güler'in transferi için 17.5 milyon euro'luk serbest kalma maddesinin sorun olmadığı kaydedilirken, babasının istediği komisyonun transfer için bir engel olduğu vurgulandı.

Arda Güler transferindeki tek engel ortaya çıktı - Resim: 6

ALİ KOÇ'LA GÖRÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Arda Güler ve babası ile bir araya gelmiş, Koç'un Güler'e "1 sene daha Fenerbahçe'de kal ve ya gittiğin kulüpten 1 sene seni kiralayalım" dediği öğrenilmişti.

Arda Güler transferindeki tek engel ortaya çıktı - Resim: 7

18 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

ARDA GÜLER'İN HAYATI

Arda Güler, 25 Şubat 2005'te Ankara'nın Altındağ ilçesinde dünyaya geldi. 2014 yılında 9 yaşında iken Gençlerbirliği altyapısına katılan Arda, yeteneği ile ön plana çıktı. 2018'e kadar Başkent ekibinde forma giyen genç solak, Şubat 2019'da Fenerbahçe'ye katıldı.

Arda Güler transferindeki tek engel ortaya çıktı - Resim: 9

14 yaşında Fenerbahçe'ye katılan Arda, hayalini kurduğu kulübe geldiğini belirtmiş ve "Bir yanda yıllardır beraber futbol oynadığım takım arkadaşlarımdan ve hocalarımdan ayrılmanın üzüntüsü, diğer tarafta taraftarı olduğum ve hayalini kurduğum kulübe gelmenin mutluluğu..." ifadelerini kullanmıştı.

Arda Güler transferindeki tek engel ortaya çıktı - Resim: 10