ARDA RADARDA 

ARDA RADARDA 
Fenerbahçe'nin son haftalardaki formuyla en çok konuşulan ismi olan 17 yaşındaki genç oyuncu Arda Güler ile dünya devi Barcelona'nın ilgilendiği iddia edildi. İspanyol Sport gazetesinde yer alan haberde, Barcelona'nın Arda Güler'i...

Fenerbahçe'nin son haftalardaki formuyla en çok konuşulan ismi olan 17 yaşındaki genç oyuncu Arda Güler ile dünya devi Barcelona'nın ilgilendiği iddia edildi. 

İspanyol Sport gazetesinde yer alan haberde, Barcelona'nın Arda Güler'i gündemine aldığı ifade edildi. Sezon başında Kayserispor'dan Emre Demir'i kadrosuna katan Barcelona'nın genç oyuncu için oldukça istekli olduğu belirtildi.  

Son yılların en büyük yeteneklerinden biri olan Arda Güler için "Barcelona'nın takip ettiği mücevher" başlıklı haberde "Türk futbolu son yıllarda büyük yetenekleri ortaya çıkartıyor. Emre Demir'den sonra Barcelona, Arda Güler'i takip ediyor. 17 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'yle harika bir performans sergiliyor. Yaşı sebebiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı ancak yakın gelecekte çok daha büyük bir sözleşmeye imza atabilir" ifadeleri kullanıldı.