Ariana Grande ve Dalton Gomez boşandı: Grande tazminat ödeyecek

Ariana Grande ve Dalton Gomez boşandı: Grande tazminat ödeyecek
Şarkıcı Ariana Grande ile emlak komisyoncusu Dalton Gomez boşanmak, için verdikleri dilekçeden 6 ay sonra resmen boşandı.Mahkeme belgelerine göre, ikili bir yıldan fazla süre önce ayrıldı. Çiftin evlilik öncesi bir anlaşmaları...
Şarkıcı Ariana Grande ile emlak komisyoncusu Dalton Gomez boşanmak, için verdikleri dilekçeden 6 ay sonra resmen boşandı.

Mahkeme belgelerine göre, ikili bir yıldan fazla süre önce ayrıldı. Çiftin evlilik öncesi bir anlaşmaları vardı, çocukları yoktu ve boşanma önemli bir hukuki ihtilafları bulunmuyordu. Bu da boşanmanın mahkeme sisteminde hızlı ve temiz bir şekilde ilerlemesine olanak tanıdı.

Habertürk'ün aktardığı habere göre, anlaşma şartları, ekim ayında kararlaştırıldı. Çiftin boşanma kararının yürürlüğe girmesi için gereken altı ayı beklemeleri yeterli oldu.

1 milyon 250 bin dolar boşanma tazminatı ödenecek

Anlaşmaya göre Ariana Grande, Dalton Gomez'e gelecekte nafaka olmaksızın tek seferlik 1 milyon 250 bin dolar ödeyecek, Los Angeles'taki evlerinin satışından elde edilen gelirin yarısını ona verecek ve avukatlık ücretleri olarak 25 bin dolara kadar ödeme yapacak.