ASLAN EL YAKIYOR

ASLAN EL YAKIYOR
30 Nisan’da seçime gidecek olan Galatasaray’da hareketli günler yaşanıyor. Mali sorunlarla boğuşan sarı-kırmızılılarda yeni başkan ve yönetimi adeta ateşten gömlek giyecek.Zorlu bir süreçten geçen sarı-kırmızılı kulübü...

30 Nisan’da seçime gidecek olan Galatasaray’da hareketli günler yaşanıyor. Mali sorunlarla boğuşan sarı-kırmızılılarda yeni başkan ve yönetimi adeta ateşten gömlek giyecek.

Zorlu bir süreçten geçen sarı-kırmızılı kulübü önümüzdeki birkaç ayda dev ödemeler bekliyor. Habertürk’ten Erhan Kaan Adıgüzel’in haberine göre yeni yönetimin mayıs ayında transfer taksitleri ve maaşlarla birlikte 20 milyon Euro (323 milyon TL) ödeme yapması gerekiyor.

Mayıs ayında yaklaşık 20 milyon Euro’luk ödemenin dışında haziran ayında da ciddi bir maddi yükümlülük bulunuyor. Yeni yönetim, Bankalar Birliği kapsamında haziran ayında 300 milyon TL’lik faiz ödemesi yapmak durumunda kalacak.

Sıcak para akışının sağlanamadığı kulüpte yeni yönetimin kasa kolaylığı sağlaması beklenecek.

Galatasaray Kulübünde 30 Nisan’da yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul için adayların, 8 Nisan Cuma gününe kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.