ASLAN’SIN BARÇA’LARSIN

ASLAN’SIN BARÇA’LARSIN
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında bugün İspanya’nın Barcelona takımı ile karşılaşacak.Nef Stadı’nda yapılacak maç saat 20.45’te başlayacak. Mücadelede İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele...

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında bugün İspanya’nın Barcelona takımı ile karşılaşacak.

Nef Stadı’nda yapılacak maç saat 20.45’te başlayacak. Mücadelede İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Orsato düdük çalacak.

Müsabaka Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

İki takım arasında turun ilk ayağında İspanya’da yapılan maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Bugünkü karşılaşmada galibiyet alacak takım adını çeyrek finale yazdıracak. Karşılaşma berabere bitmesi durumunda atılan gol sayısı dikkate alınmadan uzatmaya gidecek. Bu bölümde de eşitlik bozulmazsa turu geçen takımı penaltılar belirleyecek.

Avrupa serüvenini UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turundan başlayan Galatasaray, Hollanda’nın PSV takımını geçemedi ve yoluna “Kupa 2”de devam etti.

Bu organizasyonda sırasıyla İskoçya’nın St. Johnstone, Danimarka’nın Randers takımlarını eleyen sarı-kırmızılılar, adını gruplara yazdırdı. E Grubu’nda İtalya’nın Lazio, Fransa’nın Olimpik Marsilya ve Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımlarıyla karşılaşan Galatasaray, üçer galibiyet ve beraberlik aldı. Gruptan namağlup lider çıkan “Cimbom” doğrudan son 16 turuna yükseldi.

Bu turda Barcelona ile eşleşen sarı-kırmızılı takım, deplasmandaki ilk maçtan 0-0’lık beraberlikle dönerek tur ümitlerini artırdı.