At izi it izi dedi, atlardan ve köpeklerden özür diledi

At izi it izi dedi, atlardan ve köpeklerden özür diledi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis’teki grup toplantısında konuştu.Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, “Bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır” sözlerine tepki gösterdi. Akşener’in,...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis’teki grup toplantısında konuştu.
Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, “Bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır” sözlerine tepki gösterdi. Akşener’in, “Bahçeli” dediği anlarda Habertürk’ün yayını kesmesi ise dikkat çekti.
Akşener’in gündeminde, Bahçeli’nin ‘bölücü kebapçılar’ ifadesi de vardı. Akşener, Bahçeli’nin sözleri için “Canı isteyenin canının istediğini konuştuğu Türkiye’de at izi it izine karışır. At ve it dedim. Köpeklerden ve atlardan özür diliyorum” ifadesini kullandı.
Akşener’in kürsüye çıkardığı kebapçı ise “Bizler kebap satan insanlarız bizden terörist olmaz” diye konuştu.
Akşener’in konuşmasında öne çıkanlar şöyle:
İKTİDAR İÇİN ARTIK YOLUN SONU GÖZÜKÜYOR
“İktidar için artık yolun sonu gözüküyor. Çünkü, mızrak artık çuvala sığmıyor. 3Y’yi yok etme vaadiyle iktidara gelen Sayın Erdoğan’ın, yoksulluğu yöneten, yasakları normalleştiren, yolsuzluğun da üstünü örten yönetim anlayışı artık gün gibi önümüzde duruyor."
‘SORUNUMUZ SİSTEM’
"Türkiye maalesef Sayın Erdoğan ve arkadaşlarının elinde, psikiyatrik bir iktidar anlayışıyla yönetiliyor. Memlekete akıl hastanesi, milletimize de akıl hastası muamelesi yapılıyor. Adeta, Guguk Kuşu filmini yaşıyor gibiyiz… Sayın Erdoğan, Hemşire Ratched, bakanları, zorba hasta bakıcılar, Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi de milletimize giydirilen deli gömleği… Gömleğin içinde, her geçen gün daha da bunalıyoruz.
Ama Hemşire Erdoğan ve ekibi, oralı bile değil. Kıpırdayanın, kafasına vuruyorlar. Ne zaman birileri, bu gömleğe itiraz etse, Hemşire Erdoğan ve hasta bakıcılarının etmediği hakaret, yapmadığı kötülük kalmıyor. Her hafta, toplumumuzun yeni bir kesimi, terörist ilan edilir hale geldi. Çiftçimiz, esnafımız, üreticimiz, zaten bayağıdır, iktidarın terör listesinde. Yakın zamanda, marketler bu kategoriye alındı. Daha geçen hafta, barınamayan öğrencilerimiz terörist ilan edildi. Dün itibariyle de kebapçılar terörist oldu."