Atletico Madrid pes etmedi, çeyrek final biletini kaptı

Atletico Madrid pes etmedi, çeyrek final biletini kaptı
İlk maçı 1-0 Inter'in galibiyetiyle sonuçlanan Şampiyonlar Ligi son 16 turunun rövanş maçında Atletico Madrid, Inter'i 2-1 mağlup ederek maçı uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltılara kalan maçı Atletico...
İlk maçı 1-0 Inter'in galibiyetiyle sonuçlanan Şampiyonlar Ligi son 16 turunun rövanş maçında Atletico Madrid, Inter'i 2-1 mağlup ederek maçı uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltılara kalan maçı Atletico Madrid kazanarak adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turunda rövanş maçlarının heyecanı yaşandı.

İspanyol ekibi Atletico Madrid, 1-0 kaybettiği maçı rövanşında dev organizasyonun son finalistlerinden İtalyan ekibi Inter'i ağırladı.

Civitas Metropolitano'da oynanan maçta Simone Inzaghi'nin çalıştırdığı Inter, 33. dakikada Federico Dimarco ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi Atletico Madrid, bu golle 2 dakika sonra Fransız yıldızı Antoine Griezmann ile yanıt verdi: 1-1

Diego Simeone yönetimindeki Madrid ekibinin 87. dakikada Memphis Depay ile bulduğu gol, 90 dakikanın sonucunu 2-1 olarak belirlerken, toplam skordaki 2-2'lik beraberlik nedeniyle uzatmalara gidildi.

Uzatma devrelerinde de eşitlik bozulmayınca penaltılara kalan maçta rakibine 3-2 üstünlük kuran Atletico Madrid, çeyrek finale adını yazdıran taraf oldu.