Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında adı geçen Yargıtay Üyesi Yüksel Kocaman'dan açıklama

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında adı geçen Yargıtay Üyesi Yüksel Kocaman'dan açıklama
Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla bağlantısı olduğu bilinen ve yurt dışına çıkarken gözaltına alınan Ayhan Bora Kaplan davasında adı geçen Yargıtay Üyesi Yüksek Kocaman, Kaplan'a ilişkin bir açıklama yaptı. Eski...

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla bağlantısı olduğu bilinen ve yurt dışına çıkarken gözaltına alınan Ayhan Bora Kaplan davasında adı geçen Yargıtay Üyesi Yüksek Kocaman, Kaplan'a ilişkin bir açıklama yaptı.

Eski Ankara Başsavcısı, Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman'ın Ayhan Bora Kaplan'dan lüks bir ev ve araba hediye aldığı öne sürülmüştü.

Kocaman yaptığı açıklamada "Gözaltına alınan kişiden hediye olarak villa ve araba aldığıma yönelik oluşturulmaya çalışılan; mesnetsiz, temelsiz, tümüyle yalandan ibaret maksatlı iftiralar sebebi ile açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur" diyerek şöyle devam etti:

"Benim Çayyolunda evim yoktur, Esenboğa yolundaki bayiden hiçbir zaman lüks araç almadım. Sosyal, görsel ve yazılı medya yolu ile bu haksız, lekeleyici, mesnetsiz yalanları yaygınlaştıran kötü niyetli herkesle ilgili olarak suç duyuruları yapılıp, manevi tazminat davaları açarak hem kendimin ve ailemin hem de mensubu olmaktan gurur duyduğum yargının onurunu koruyacağım"