Babacan’dan Erdoğan’a ‘icraat’ sorusu

Babacan’dan Erdoğan’a ‘icraat’ sorusu
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan parti çalışmaları kapsamında gittiği Malatya’da halk buluşmasında konuştu.DEVA Partisi’nin eylem planlarını hatırlatan Babacan, “Seçimlerden sonra kurulacak hükûmetin programını...

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan parti çalışmaları kapsamında gittiği Malatya’da halk buluşmasında konuştu.

DEVA Partisi’nin eylem planlarını hatırlatan Babacan, “Seçimlerden sonra kurulacak hükûmetin programını hazırlıyoruz. Bütün bakanların ev ödevlerini hazırlıyoruz. İktidara soruyorum. Böyle bir hazırlığınız var mı? Bu ülkenin sorunlarını nasıl çözeceksiniz? Bugüne kadar 16 tane eylem planı açıklamışız. Verdiğimiz her sözü yazılı veriyoruz. Ne yapacağımızı sıralayıp takvime bağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘ENFLASYON HIRSIZLIĞIN MODERN BİR YÖNTEMİDİR’

Enflasyonun “hırsızlığın modern bir yöntemi” olduğunu belirten DEVA lideri, “Enflasyonun kazananı parası olandır. Kaybeden; sabit gelirle geçinmeye çalışan işçidir, memurdur, emeklidir. Enflasyon, hırsızlığın modern bir yöntemidir” dedi.

 ‘BUNLARIN İŞİ GÜCÜ LAF ÜRETMEK’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nim “yeni anayasa” sözlerini hatırlatan Babacan, “İki yıldır ne koydular ortaya? Biz altı parti bir araya geldik, 84 maddelik anayasa değişiklik önerimizi masaya koyduk. Biz iş üretiyoruz. Bunların işi gücü laf üretmek” diye konuştu.