Babacan’dan 'helalleşmek istiyorum' çıkışı

Babacan’dan 'helalleşmek istiyorum' çıkışı
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı YouTube yayınında gündemi değerlendirdi.CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' duruşunu desteklediğini ve samimi bulduğunu söyleyen Babacan en büyük pişmanlığını açıkladı....

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı YouTube yayınında gündemi değerlendirdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' duruşunu desteklediğini ve samimi bulduğunu söyleyen Babacan en büyük pişmanlığını açıkladı. Babacan, “Kendi adıma büyük bir helalleşme ihtiyacı hissediyorum. 2017'de referandumunda keşke konuşmama kararımı bozup konuşsaydım. Millete keşke bu iş yanlış, memleketin başını belaya sokacağız' diye anlatsaydım. Önce imzalar toplandı sonra milletvekilleri gördü, sır gibi sakladılar. Keşke çıkıp avaz avaz bağırsaydım 'yanlış, yapmayalım bu işi' diye.” dedi.

AK Parti heyetinin TBMM’deki HDP ziyaretini de değerlendiren Babacan, “2015'te iki seçim arasında kendileri ziyaretlerde bulundular. Onlar irtibat kurduğunda ziyaret ettiklerinde hiçbir şey yok muhalefet ziyaret edince vay teröristler, vay ortaklar. İşlerine geldiğinde demokrat işlerine gelmediğinde otokrat. Böyle çalışıyor” ifadelerini kullandı.