Babacan'dan montaj tepkisi: Sabah akşam din üzerinden siyaset yapanlar, Allah'tan korkmadan iftira atıyorlar

Babacan'dan montaj tepkisi: Sabah akşam din üzerinden siyaset yapanlar, Allah'tan korkmadan iftira atıyorlar
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medyadan yayımladığı videoda, Millet İttifakı'nın reklam kampanyasında kullandığı reklam filminde montaj yoluyla PKK'lı teröristlerin gösterilmesi hakkında iktidarı hedef aldı....

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medyadan yayımladığı videoda, Millet İttifakı'nın reklam kampanyasında kullandığı reklam filminde montaj yoluyla PKK'lı teröristlerin gösterilmesi hakkında iktidarı hedef aldı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan söz konusu görüntülere ilişkin "Ama montaj ama şu ama bu" ifadelerini kullandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da görüntüleri "Videonun gerçek olup olmamasının bir önemi yok" açıklamasıyla savundu. Son olarak Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise görüntüleri "Kıvrak zekalı gençlerin kurguladığı video" olarak tanımladı.

Babacan yayımladığı videoda tepki olarak "Hiç utanmadan teröristlerin görüntülerini kesip yapıştırarak gerçek olmayan görüntüleri miting alanlarında millete seyrettiriyorlar. Sabah akşam kutsal dinimiz üzerinden siyaset yapanlar, nasıl oluyor da hiç Allah'tan korkmadan böyle açıkça iftira atıp, yalan konuşuyorlar. Bizim siyaset anlayışımızda yalan olmaz. İftira olmaz, olamaz. Siyaset yapmak için insanlıktan çıkılmaz." dedi.