Bahçeli ittifaka sıkı sıkıya bağlı

Bahçeli ittifaka sıkı sıkıya bağlı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Neye mal olursa olsun Cumhur İttifakı sonuna kadar yaşayacaktır” dedi.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yeni ittifak zeminleri olabilir” sözleriyle...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Neye mal olursa olsun Cumhur İttifakı sonuna kadar yaşayacaktır” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yeni ittifak zeminleri olabilir” sözleriyle açıkladığı ziyaretlerine MHP liderinden destek geldi. Bahçeli özetle şunları söyledi:
“Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhur İttifakı’nın zeminini genişletmek amacıyla yaptığı veya yapacağı temas ve ziyaretlerden rahatsız olmamız söz konusu değildir. Hatta bu temas ve ziyaretlerin ittifakımızın güçlenmesine hizmet edeceğinden dolayı desteğimiz tamdır. Malum yorumcular, mahut televizyon ve gazeteler bilsinler ki: Bit için dam yakmam. Pire için yorganı ateşe vermem. Karanlık emel sahipleri boşu boşuna çırpınmasın, boş yere hayal kurmasın. Cumhur İttifakı’nı bozmayı hiçbir şart altında aklımın köşesinden geçirmem.”
Bahçeli, HDP’nin kapatılması çağrısını yinelerken, “MHP’ye düşen bir sorumluluk olursa da gereği seve seve yapılacaktır” dedi.