Bahçeli, uzun süre sonra ilk kez konuştu açıklamayı yazılı yaptı: Seçim öncesi beka meselesi dedi

Bahçeli, uzun süre sonra ilk kez konuştu açıklamayı yazılı yaptı: Seçim öncesi beka meselesi dedi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli uzun süre sonra ilk kez yazılı açıklama yaptı. En son partisinin kurultay toplantısında konuşan Bahçeli yaptığı yazılı açıklamada, "31 Mart’ta milli bekamız üzerindeki hain senaryolar...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli uzun süre sonra ilk kez yazılı açıklama yaptı. En son partisinin kurultay toplantısında konuşan Bahçeli yaptığı yazılı açıklamada, "31 Mart’ta milli bekamız üzerindeki hain senaryolar yırtıp atılacaktır." diyerek seçime vurgu yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli uzun süre sonra ilk kez yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, seçim için, 'Beka meselesi' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamasının tamamı:

"Yeni yüzyılın ilk seçimi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak, bu kapsamda aziz Türk milleti kutlu iradesini sandığa yansıtacaktır.

Türkiye’nin milli varlığı ve milli istikbali için bu seçimler hayati önemde, stratejik değerdedir.

Ayırmadan, ayrışmadan, aldatanlara ve ayrılıkçı emellere aldanmadan, elbette demokratik akıl ve ahlakla 31 Mart eşiğinin aşılması en temel arzumuzdur.

“Güçlü Yasama, Kararlı Yürütme, Uyumlu Belediye” hedefinin bütünüyle gerçekleşebilmesi için artık sayılı günler kalmıştır.

Yerel yönetimlere vurulan zillet prangalarının sökülüp atılması sadece bir zaman meselesidir.

Adına “kent uzlaşısı” denilen, aslı “PKK ittifakı” olan karanlık oluşumun milli irade marifetiyle çökertilerek ülkemizin önünün açılması mukadder bir akıbettir."