Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na da hapis tehdidi

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na da hapis tehdidi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’deki grup konuşmasında Van’daki parti buluşması nedeniyle Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu, burada “Selahattin Demirtaş’ın, Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’deki grup konuşmasında Van’daki parti buluşması nedeniyle Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu, burada “Selahattin Demirtaş’ın, Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız” demişti.

Konuşmalarında muhalefete geniş bir yer ayıran Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun sözleriyle ilgili şunları söyledi:
“Sen inkar etsen de Selahattin Demirtaş teröristtir, haindir, bölücüdür, Türkiye düşmanıdır. Osman Kavala Sorosçudur. Bu vaadini nasıl gerçekleştireceksin? Darbe mi yapacaksın, PKK ile birlikte devleti mi ele geçireceksin?

Çok istekliysen terörist Demirtaş’ın hasretini çekiyorsan, Kavala olmadan yaşayamam diyorsan biraz daha devam et sonunda kanun yoluyla onların koğuşundaki boş bir ranzaya sende kapağını atarsın, çulunu serer duvara da halını asarsın. Sayın Kılıçdaroğlu fazla zorlama yoksa kayış koparacaksın, senden cumhurbaşkanı olmaz. Aziz milletimiz buna müsaade etmez”