Bahçeli’nin uyarısı ‘aptal olma’ ile aynı

Bahçeli’nin uyarısı ‘aptal olma’ ile aynı
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Karar TV’de konuştu. Davutoğlu, “Erken seçim beklentiniz var mı” sorusuna, “Gerçekten tablo, Beştepe’den görüldüğü gibi değil. Çok can yakıcı bir tablo var, böyle can...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Karar TV’de konuştu. Davutoğlu, “Erken seçim beklentiniz var mı” sorusuna, “Gerçekten tablo, Beştepe’den görüldüğü gibi değil. Çok can yakıcı bir tablo var, böyle can yakıcı bir tablo için tek çözüm; erken seçimdir.” dedi.
BAŞKENTLER ARTIK ERDOĞAN’I ÇÖZDÜLER
Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderlerle ilişkilerinde zafiyet gösterdiğini söyledi. Davutoğlu, “Maalesef Washington’da, Brüksel’de, Moskova’da, Pekin’de oturanlar Erdoğan’ı artık çözdüler. Hangi şartlarda ne taviz vereceğini biliyorlar. O eskiden ‘one minute’ dediği zaman dünyanın dikkatini çeken Erdoğan yok. ‘Bu can bu tendeyken rahibi vermem’ dedikten birkaç ay sonra rahibi veren Erdoğan var.” dedi.
Davutoğlu, HDP’nin kapatılması tartışmasında da MHP lideri Bahçeli’nin çıkışına sessiz kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da aynı zafiyet içerisinde olduğunu savundu.