Bakan Özhaseki: Deprem bölgesindeki vatandaşımız yuvasına kavuşsun diye gecemizi gündüzümüze kattık

Bakan Özhaseki: Deprem bölgesindeki vatandaşımız yuvasına kavuşsun diye gecemizi gündüzümüze kattık
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Deprem bölgesinde her bir vatandaşımız, yuvasına bir an evvel kavuşsun diye gecemizi gündüzümüzü kattık. 850 bin bağımsız bölüm yapacağız, 200 bininin...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Deprem bölgesinde her bir vatandaşımız, yuvasına bir an evvel kavuşsun diye gecemizi gündüzümüzü kattık. 850 bin bağımsız bölüm yapacağız, 200 bininin yapımına hızla devam ediyoruz" dedi.

Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Özhaseki, "Deprem bölgesinde her bir vatandaşımız, yuvasına bir an evvel kavuşsun diye gecemizi gündüzümüze kattık. 850 bin bağımsız bölüm yapacağız, 200 bininin yapımına hızla devam ediyoruz. 'Yerinde Dönüşüm' projemize yapılan 226 bin 325 başvuru ile ilgili çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. El birliğiyle, gönül birliğiyle; güvenli, sağlam, sıfır atık uyumlu, iklim dostlu yuvalarımızı ve iş yerlerimizi inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.