Bakan Tunç da sahaya indi: Oyları bölmeyelim, ampulün altında birleşelim

Bakan Tunç da sahaya indi: Oyları bölmeyelim, ampulün altında birleşelim
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AKP için sahaya inen bakanlar kervanına katılarak yurttaşlardan oy istedi.31 Mart yerel seçimlerine bir hafta kala Türkiye Cumhuriyeti'nin görevli bakanları AKP için topyekün sahaya indi.Son olarak Adalet...
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AKP için sahaya inen bakanlar kervanına katılarak yurttaşlardan oy istedi.

31 Mart yerel seçimlerine bir hafta kala Türkiye Cumhuriyeti'nin görevli bakanları AKP için topyekün sahaya indi.

Son olarak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak'taki ziyaretlerinin ardından Karabük’ün Yenice ilçesine gitti.

Akay Meydanı’ndaki ‘halk buluşmaları’ etkinliği kapsamında düzenlenen mitinge katılan Adalet Bakanı Tunç, "“Terörle mücadelede ve dış tehditlere karşı eğer güçlü olmak istiyorsak, o zaman işte savunma sanayinde de yerli ve milli olmak gerekir dedik, kendi silahlarımızı kendimiz ürettik. Terörün her türlüsüyle mücadele Türkiye'yi huzurlu bir geleceğe kavuşturmanın gayretinde olacağız.” diye konuştu.

"Oyları bölmeyelim"

Oyların israf edilmemesi gerektiğini dile getiren Bakan Tunç, şöyle konuştu:

“Farklı farklı sebeplerle, farklı yerlere bu oyları bölmeyelim. AK Parti’nin ampulünün altında birleşelim. Işığın altında birleşelim, karanlık iyi değildir. Türkiye’nin geleceği hep aydınlık olsun. Türkiye yüzyılını yerel kalkınmayla beraber, ülke kalkınmasıyla beraber yürüttüğümüz zaman Türkiye yüzyılını daha hızlı inşa edeceğiz inşallah. 22 yıldır insanımızı güçlendirmek için çalıştık. İnsan güçlü olacak ki aile güçlü olsun, toplum güçlü olsun. İstikrarlı kalkınma hamleleriyle 81 ilimizi yatırımlarla donattık. Altyapı problemlerini çözdük."