Bakırköy'de 4 kişinin ölümüne neden olan TIR'ın, 2019 yılında da aynı köprüye çarparak devrildiği ortaya çıktı

Bakırköy'de 4 kişinin ölümüne neden olan TIR'ın, 2019 yılında da aynı köprüye çarparak devrildiği ortaya çıktı
Bakırköy'de meydana gelen ve dört kişinin hayatını kaybettiği kazada, kazaya neden olan TIR'ın 2019 yılında da aynı köprüye çarparak devrildiği ortaya çıktı.Bakırköy'de, saat 18.45 sıralarında meydana gelen kazada Mehmet...
Bakırköy'de meydana gelen ve dört kişinin hayatını kaybettiği kazada, kazaya neden olan TIR'ın 2019 yılında da aynı köprüye çarparak devrildiği ortaya çıktı.

Bakırköy'de, saat 18.45 sıralarında meydana gelen kazada Mehmet F.'nin kullandığı 34 ER 260 plakalı kağıt yüklü TIR, Yeşilyurt Mahallesi Rauf Orbay Caddesi'nde bulunan Marmaray geçidine çarparak 34 TY 3045 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Kazada, iftar için sosyal tesislere giden aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. Kazaya karışan TIR'ın 23 Nisan 2019'da aynı köprüye çarparak devrildiği ortaya çıktı.

Tır şoförünün uyarı işaretlerini dikkate almadığı ortaya çıktı

Bakırköy'de geçide çarpan TIR, otomobilin üzerine devrilmiş ve 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetmişti. Kazaya neden olan TIR şoförünün, alt geçide girmeden metreler önce yer alan uyarı tabelalarını dikkate almadığı ortaya çıktı.

Geçidin 4 metre yükseklikte olduğunu gösteren tabelalara rağmen, 'Dikkat Düşük Köprü, Yüksek araçlar sağdan çıkınız' şeklindeki yönlendirmeye uymayan şoförün kazaya yol açtığı belirlendi.

ABD'li oyuncu da aynı yerde kaza yapmıştı

Öte yandan 29.04.2023 tarihinde, o sezon Anadolu Efes'te oynayan Bryant Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine de aynı yerde TIR'ın üst geçide çarpması nedeniyle dorsesi devrilmişti. Otomobilinde sıkışarak yaralanan ABD'li basketbolcu Bryant Dunston, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. (DHA)