Bakırköy'de 4 kişinin ölümüne yol açmıştı: Tır sürücüsü tutuklandı

Bakırköy'de 4 kişinin ölümüne yol açmıştı: Tır sürücüsü tutuklandı
Bakırköy'de seyir halindeki tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği olayda tır şoförü M.F., çıkarıldığı Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğince "taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma"...
Bakırköy'de seyir halindeki tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği olayda tır şoförü M.F., çıkarıldığı Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğince "taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan tutuklandı.

İstanbul'da 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan korkunç kazada tır sürücüsü hakkında karar çıktı.

Bakırköy'de dün akşam saatlerinde bir tır, alçak olan köprüye çarptı. Çarpma sonucu tırın dorsesi otomobilin üzerine devrildi. Feci kazada otomobilde bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

İftar yemeğine gideceklerdi

Kazada ölen 4 kişilik ailenin iftar yemeğine gittiği ortaya çıkmıştı. Kazada hayatını kaybedenlerin Recep Aytekin, Güler Aytekin, Sultan Aytekin ve Merve Aytekin olduğu öğrenildi. Ailenin Florya Sosyal Tesisleri'ne iftara gittiği ve Çankırılı oldukları öğrenildi.

Tır sürücüsü tutuklandı

Kaza sonrası gözaltına alınan tır sürücüsü Mehmet F., adliyeye sevk edildi. Şoförün emniyetteki ilk ifadesinde "Tabelalara dikkat etmedim. Hiçbir şey görmedim. Her şey bir anda oldu. Tır devrildi. Çok üzgünüm. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Mahkemeye çıkarılan tır sürücüsü, Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğince "taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan tutuklandı.