Bangladeş'e giden gezgin Türk anlattı: Böyle karşıma dikilip beni izliyorlar

Bangladeş'e giden gezgin Türk anlattı: Böyle karşıma dikilip beni izliyorlar
Gezgin olarak tanınan Fatih Koparan, Bangladeş'ten ilginç bir video paylaştı. Kendisini izleyen yerel halkı cep telefonuyla kaydeden Koparan, "Böyle karşıma dikilip beni izliyorlar" diyerek paylaşımda bulundu.Dünyayı gezerek çektiği...
Gezgin olarak tanınan Fatih Koparan, Bangladeş'ten ilginç bir video paylaştı. Kendisini izleyen yerel halkı cep telefonuyla kaydeden Koparan, "Böyle karşıma dikilip beni izliyorlar" diyerek paylaşımda bulundu.

Dünyayı gezerek çektiği videoları YouTube kanalından paylaşan Fatih Koparan, Bangladeş'te çekilen bir görüntüyü son olarak hesabında yayınladı. Bangladeş'teki yerel halkın kendisine yoğun ilgi gösterdiği anları kaydedip paylaşan Koparan'ın "Bangladeş'te turist olmak" paylaşımı sosyal medyada dikkat çekti.

Videoda karşısına dikilen kişileri çekerek "Böyle karşıma dikilip beni izliyorlar" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya kullanıcılarının çoğu gönderiye yorum yağmuruna tutarken, bir sosyal medya kullanıcısı "Hindistan, Afganistan gibi ülkelere seyahat edenler, özellikle kadınlar, Allah'a emanet yaşıyorlar." şeklinde bir yorumda bulundu.

Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Başka insanları görünce ve farklı bir dil duyunca sanki uzaylılar gelmiş gibi davranıyorlar, ülkelerine insan değil de farklı bir varlık gelmiş gibi..." şeklinde bir yorum yaptı.

Koparan'ı izleyen bir diğer kişi ise dayanamayarak telefonunu alıp o anları kaydetmeye başladı.