Barcelona'dan Jose Mourinho açıklaması

Barcelona'dan Jose Mourinho açıklaması
Barcelona'yı çalıştıracağı iddia edilen Jose Mourinho hakkında Barcelona cephesinden yalanlama geldi.Yaklaşık 2,5 yıldır Barcelona'yı çalıştıran Xavi Hernandez, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Xavi'nin...
Barcelona'yı çalıştıracağı iddia edilen Jose Mourinho hakkında Barcelona cephesinden yalanlama geldi.

Yaklaşık 2,5 yıldır Barcelona'yı çalıştıran Xavi Hernandez, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Xavi'nin ayrılık açıklaması sonrası Barcelona için birçok teknik adam iddiası ortaya atılmıştı.

Barcelona için adı geçen isimlerden biri de Jose Mourinho oldu. Roma'dan ayrılan Portekizli teknik adamın adı bir süredir Katalan ekibiyle anılıyordu.

Deco'dan yalanlama

Öte yandan Barcelona Sportif Direktörü Deco, Jose Mourinho iddialarına cevap verdi. Deco, deneyimli teknik adamla ilgili çıkan haberleri yalanladı.

Deco, teknik direktör arayışına ilişkin "Kulübün durumuna uyum sağlayabilecek ve sahip olduğumuz genç futbolcuları geliştirmeye devam edebilecek bir teknik direktör arıyoruz" dedi.

Mourinho'nun yanı sıra sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacağını duyuran Jürgen Klopp'un da Barcelona'nın listesinde yer aldığı öne sürülüyor.

Klopp iddialarına yanıt

Deco daha önce Klopp'la ilgili yaptığı açıklamada, "O harika bir antrenör ama bunun hakkında konuşmak için doğru zaman olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Arteta'dan yalanlama

Son olarak İspanyol basınından Sport, Mikel Arteta'nın sezon sonunda Arsenal'den ayrılıp Barcelona'nın başına geçmek istediğini yazmıştı ancak 41 yaşındaki teknik adam söz konusu haberleri yalanlamıştı.