Bartu Küçükçağlayan, mini etekle verdiği konserde sosyal medyada gündem oldu

Bartu Küçükçağlayan, mini etekle verdiği konserde sosyal medyada gündem oldu
Yalan Dünya dizisindeki rolüyle geniş hayran kitlesine ulaşan ve aynı zamanda solisti olduğu Büyük Ev Ablukada ile konserler veren Bartu Küçükçağlayan, bir kez daha sahneye mini etekle çıktı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.Oyuncu...
Yalan Dünya dizisindeki rolüyle geniş hayran kitlesine ulaşan ve aynı zamanda solisti olduğu Büyük Ev Ablukada ile konserler veren Bartu Küçükçağlayan, bir kez daha sahneye mini etekle çıktı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan, aynı zamanda Büyük El Ablukada grubunda solistlik yapıyor. Eğlenceli kimliğiyle tanınan Küçükçağlayan, önceki gün verdiği konsere yine mini etekle çıktı. Küçükçağlayan sahnede mini eteğiyle hem şarkı söyledi hem de dakikalarca dans etti.

2021'de sahneye yeşil mini etek ve pembe külotlu çorapla çıkmıştı

Sık sık sürdüğü renkli ojeleri ve siyah göz kalemiyle dikkatleri üzerine çeken Bartu Küçükçağlayan, bir kez daha sahneye mini etekle çıktı. Sahnede sevilen şarkılarını söyleyen Bartu Küçükçağlayan, bir ara çılgınlar gibi dans etti. Eleştirilere kulak asmayan ve tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden oyuncu, 2021 yılında da sahneye yeşil mini etek ve pembe külotlu çorapla çıkmıştı.