Başsavcılık, Feyza Altun'un serbest bırakılması kararına itiraz etti!

Başsavcılık, Feyza Altun'un serbest bırakılması kararına itiraz etti!
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, dün gözaltına alınan Feyza Altun hakkında verilen adli kontrol şartıyla serbest bırakılması kararına itiraz etti.Sosyal medya paylaşımları nedeniyle önceki gün gözaltına alınan ve bu sabah...
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, dün gözaltına alınan Feyza Altun hakkında verilen adli kontrol şartıyla serbest bırakılması kararına itiraz etti.

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle önceki gün gözaltına alınan ve bu sabah tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilen avukat Feyza Altun, yurt dışı çıkış yasağı ve haftada iki gün karakola imza atma şekildeki adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Altun’a sosyal medya hesabından yaptığı “Şeriata s…ım” paylaşımı nedeniyle Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama” suçundan soruşturma açılmıştı.

Başsavcılık karara itiraz etti

Avukat Feyza Altun'un adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına ilişkin Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından itiraz edildi. İtiraz kararı sulh ceza hakimliği tarafından değerlendirilecek. Avukat Feyza Altun, sosyal medya hesabından şeriat ile ilgili mesajı yazdı.