Bayram sofrasında hayalini anlattı

Bayram sofrasında hayalini anlattı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Altınpark’ta düzenlenen “Bayram Sofrası” etkinliğine katıldı, “Ülkemizin her yerinden kardeşlerimizin bir arada olduğu bu bayram sofrasında hayalimi gerçekleştirmenin kalbimde...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Altınpark’ta düzenlenen “Bayram Sofrası” etkinliğine katıldı, “Ülkemizin her yerinden kardeşlerimizin bir arada olduğu bu bayram sofrasında hayalimi gerçekleştirmenin kalbimde nasıl bir duygu yarattığını sizlere anlatmam mümkün değil” dedi.

Akşener, “Türkiye’deki bu kutuplaşmayı, insanların bir birinin karşısına dikilip manevi değerlerimiz üzerinden kavga ettirilmesini bitirecek bir hayalim vardı. O hayalim de bayram sofrasıydı” diyerek hayalinin detaylarını anlattı.

Akşener’in hayalindeki Türkiye’de her bir kişi, kim ne düşünürse düşünsün, hangi siyasi gelenekten gelirse gelsin, hangi etnik kimliğe, hangi inanca sahip olursa olsun güler yüzle birlikte yaşaması. Türkiye sofrasında ne varsa eşit bir biçimde paylaşması.

İYİ Parti lideri, “Şuna inanın. Çok az kaldı. Bu sofrayı İYİ Parti olarak biz Türkiye’de kuracağız İnşallah” dedi ve kendisini dinleyenlere, “İyi ki bu hareketi başlattık. İyi ki İYİ Parti’yi kurduk. Gözlerinizi kapatın. İYİ Parti kurulmasaydı biz şu an nasıl bir Türkiye’de yaşıyor olacaktık. Neleri hayal edebilecektik, nelerle ilgili hiç umudumuz olmayacaktı. Partimizi kurmasaydık, kurdurmasaydınız, bu yolculuğu yapmasaydık, cesaretinizle dim dik durmasaydınız, bütün engelleri aşa aşa bu güne gelmeseydiniz İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerimiz bugün kimler tarafından nasıl yönetiliyor olacaktı? ” ifadeleri ile seslendi.