Bayram sonrası her yer kuyruk!

Bayram sonrası her yer kuyruk!
Sokağa çıkma yasağının bitmesiyle birlikte oluşan kalabalıklar dikkat çekti. Esenyurt’ta bir AVM’nin önünde yine kuyruk oluşurken, Antalya’ya girişlerde uzun araç kuyrukları göze çarptı. İstanbul Caddebostan Sahili’nde...

Sokağa çıkma yasağının bitmesiyle birlikte oluşan kalabalıklar dikkat çekti. Esenyurt’ta bir AVM’nin önünde yine kuyruk oluşurken, Antalya’ya girişlerde uzun araç kuyrukları göze çarptı. İstanbul Caddebostan Sahili’nde ise yürüyüşe çıkan vatandaşların birçoğunun maske takmadığı görüldü.

Bayram boyunca uygulanan sokağa çıkma yasağı sona erince, vatandaşlar soluğu yine dışarıda aldı. İstanbul Esenyurt’ta şiddetli yağmura bile aldırmayan vatandaşlar bir AVM’nin önünde kuyruk oluşturdu. Metrelerce oluşan kuyrukta sosyal mesafe kurallarına zaman zaman uymadığı görüldü. Koronavirüs salgınına rağmen vatandaşların oluşturduğu manzara görenlerin tepkisini çekti.
KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU
Antalya’da da benzer bir durum vardı. Şehre girişlerde uzun araç kuyrukları oluşurken, araçlardaki kişiler evrak kontrollleri yapıldıktan ve ateşleri ölçüldükten sonra şehre girebildi.
Saat 24:00’te biten yasağın ardından bayramı yaylalarda geçirmek için ilçelere gelen Antalyalılar kilometrelerce oluşan araç kuyruklarında tek tek durduruldu. Araçlar jandarmanın arama köpekleri tarafından da didik didik arandı.
MASKESİZ SAHİLE AKIN ETTİLER
İstanbul’da ise yasağın kaldırıldığı ilk günün sabahında vatandaşlar sahillere gitti. Kadıköy Caddebostan Sahili’nde bazı vatandaşlar koşu yaparken, bazıları da köpeklerini gezdirdi. Maske takmadan gezenler çoğunlukta yer aldı.