BELHANDA’DAN NDIAYA’YE MARKAJ

BELHANDA’DAN NDIAYA’YE MARKAJ
Adana Demirspor’un yeni transferi Badou Ndiaye, transfer sürecinde Belhanda ile yaşadığı anısını anlatarak, “Younes Belhanda bana çok fazla baskı uyguladı. Başka bir yere imza atarsam beni bulup öldüreceğini söyledi. Umarım...

Adana Demirspor’un yeni transferi Badou Ndiaye, transfer sürecinde Belhanda ile yaşadığı anısını anlatarak, “Younes Belhanda bana çok fazla baskı uyguladı. Başka bir yere imza atarsam beni bulup öldüreceğini söyledi. Umarım önceki takımımızda yakaladığımız başarıları burada da yaşayabiliriz” dedi.

Ndiaye, transfer sürecinde Belhanda ile yaşadığı anıyı da anlatarak, “Özellikle Younes Belhanda bana çok fazla baskı uyguladı, hatta biraz sinirlenmeye başladı. Başka bir yere imza atarsam beni bulup öldüreceğini söyledi” şeklinde konuştu.

Hedeflerinden de bahseden Badou Ndiaye, “Geçen sezondan daha iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Kulübümüzün öncelikli hedefi bu ve biz de bu hedef için savaşmalıyız. Türkiye’deki bazı hocalarla konuştum. Her birini tek tek aradım ve kendilerine teşekkür ettim ve onlara Adana Demirspor’da oynamak istediğimi söyledim” dedi.