Bergen filmine gala

Bergen filmine gala
Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın başrollerini paylaştığı 'Bergen' filminin galası Maslak Uniq'te gerçekleştirildi.Farah Zeynep Abdullah, "Bu filmi canla başla yaptık. Herkes elinden geleni yaptı. Şimdi...

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın başrollerini paylaştığı 'Bergen' filminin galası Maslak Uniq'te gerçekleştirildi.

Farah Zeynep Abdullah, "Bu filmi canla başla yaptık. Herkes elinden geleni yaptı. Şimdi de bizim filmimiz olmaktan çıkacak ve herkesin filmi olacak. İzleyicilerin ne düşüneceğini çok merak ediyorum. Hakikaten gönlümüzü koyduk” dedi. Abdullah, filmde aslında Bergen'i ‘acıların kadını’ olarak göstermekten öte genç bir kadının hayat ve müzik yolculuğunu, hayallerini anlatmaya çalıştıklarını söyledi. Beşikçioğlu da filmde seyircilerin bir kadının varoluş hikayesini göreceklerine işaret etti.

SARILMIŞER'İN HAYATINI ANLATIYOR
Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz'un kaleme aldığı film, müzik tarihine geçen sesi ve konservatuvardan başlayan şarkı söyleme tutkusuyla tanınan ve ‘acıların kadını’ olarak bilinen şarkıcı Belgin Sarılmışer'in hayatını konu alıyor.