Beşiktaş, Antalyaspor'u konuk ediyor... Sergen Yalçın 840 gün sonra Tüpraş Stadı'nda...

Beşiktaş, Antalyaspor'u konuk ediyor... Sergen Yalçın 840 gün sonra Tüpraş Stadı'nda...
Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş bugün Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Antalyaspor’u konuk edecek. Beşiktaş’ın eski çalıştırıcısı Sergen Yalçın 840 gün sonra Tüpraş Stadı’na çıkacak. Fernando Santos yönetiminde...
Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş bugün Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Antalyaspor’u konuk edecek. Beşiktaş’ın eski çalıştırıcısı Sergen Yalçın 840 gün sonra Tüpraş Stadı’na çıkacak. Fernando Santos yönetiminde derbinin ardından Gaziantep karşılaşmasını da kaybeden siyah beyazlılar, Antalyaspor karşısında kazanmak istiyor.

Beşiktaş - Antalyaspor mücadelesi 16 Mart Cumartesi günü saat 20.30’da başlayacak. Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşmasını Burak Pakkan yönetirken yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Serkan Çimen yapacak.

Süper Lig’de haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından birisi Beşiktaş - Antalyaspor mücadelesi oldu. Siyah beyazlılar, Antalyaspor karşısında kazanarak moral depolamak istiyor. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Beşiktaş, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 2 galibiyet çıkarabildi. Antalyaspor ise 30. hafta öncesinde topladığı 38 puanla 8. sırada yer alıyor. Beşiktaş Antalyaspor karşılaşmasını kaçırmak istemeyen futbolseverler ise mücadelenin başlangıç saatine odaklandı.

MUHTEMEL 11

Beşiktaş: Mert, Svensson, Worrall, Colley, Umut, Amartey, Gedson, Muci, Rashica, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy.