Beşiktaş Başkanı Çebi: Aday olmayaya karar verdim

Beşiktaş Başkanı Çebi: Aday olmayaya karar verdim
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ay sonunda yapılacak seçimlerde başkan adayı olmayacağını açıkladı. " 2 şampiyonluk ve Avrupa'da namağlup gruptan çıktığımız bir dönem oldu" diyen Çebi, yeni gelecek yönetimin eski yönetimi...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ay sonunda yapılacak seçimlerde başkan adayı olmayacağını açıkladı. " 2 şampiyonluk ve Avrupa'da namağlup gruptan çıktığımız bir dönem oldu" diyen Çebi, yeni gelecek yönetimin eski yönetimi denetlemesini istiyorum diye konuştu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"12 sene önce bu kulübe geldim. Ne kadar zor dönemler olduğunu hatırlatmaya gerek yok. O dönemde 2 şampiyonluk ve Avrupa'da namağlup gruptan çıktığımız bir dönem oldu. Daha sonrasında 1 yıl ara verdim, aranın sonunda da buraya göreve geldik."

"Aday olmamaya karar verdim"

"Her şeyden önce Beşiktaş diye düşündüğüm için aday olmamaya karar verdim. 1.5 sene evvel seçime girdiğim zaman lütfen aday olsunlar dedim. Beşiktaş'ın marka değerinin ne kadar çok aday çıkarsa o kadar değerlenir dedim. O zaman da bir arkadaşımız çıktı teşekkür ediyorum. Bu süreç devam ederken kim aday olursa birbirlerine saygılı olsunlar. Yeni gelecek yönetimin eski yönetimi denetlemesini istiyorum. Bundan hiçbir şekilde geri adım atmamalıyız."

Taraftara mesaj

"Taraftarımıza mesaj. Taraftarlarımıza sportif alandaki gösterdikleri tepkileri anlıyorum. Sporcularımızı ve futbolcularımızı olumsuz etkileyecek tezahüratlardan kaçınmalıyız. Sizler takıma zarar verirseniz Beşiktaş'a zarar verirsiniz. Lütfen oyunculara sahip çıkın. Bu çocuklar başarılı olabilirler, başarısız olabilirler. O formaya sahip çıkın."