Beşiktaş evinde kaybetti

Beşiktaş evinde kaybetti
Beşiktaş, Başakşehir’e 1-0 mağlup oldu ve bu sezonki ilk yenilgisini aldı. Turuncu-lacivertlilere galibiyeti getiren golü Traore kaydetti. Beşiktaş bu sezon ilk kez bir resmi maçta gol atamadı. Siyah-beyazlıların teknik direktörü...

Beşiktaş, Başakşehir’e 1-0 mağlup oldu ve bu sezonki ilk yenilgisini aldı. Turuncu-lacivertlilere galibiyeti getiren golü Traore kaydetti. Beşiktaş bu sezon ilk kez bir resmi maçta gol atamadı. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Valerien Ismael 88. dakikada kırmızı kart gördü.

Karşılaşmanın tek golü 71. dakikada geldi. Beşiktaş'ın çıkarken kaptırdığı topta Keny, sağ çaprazdaki Bertrand Traore'ye bıraktı. Traore’nin sol ayağıyla yaptığı düzgün vuruş kalecinin solundan ağlarla buluştu. 0-1

Bu sezonki ilk mağlubiyetini alan Beşiktaş haftayı 13 puanla tamamlarken Başakşehir ise puanını 13'e yükseltti. Beşiktaş gelecek hafta İstanbulspor'a konuk olacak. Başakşehir ise Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

Başakşehir, Süper Lig'de oynadığı 5 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı. Turuncu-laciverti ekip; Kasımpaşa, Konyaspor, Kayserispor ve Alanyaspor maçlarından sonra Beşiktaş mücadelesinde de kalesinde gol görmedi. Medipol Başakşehir, bu 5 maçta fileleri 9 kez havalandırdı.

Stat: Vodafone Park Hakemler: Halil Umut Meler, Ceyhun Sesi güzel, Kemal Yılmaz Beşiktaş: Emre Bilgin, Valentin Rosier, Necip Uysal (Tayyip Sanuç dk. 75), Saiss, Masuaku, Gedson Fernandes (Cenk Tosun dk. 75), Berkay Vardar (Tayfur Bingöl dk. 79), Jackson Muleka (Nathan Redmond dk. 57), Salih Uçan, Kevin N'Koudou, Wout WeghorstYedekler: Ersin Destanoğlu, Montero, Emrecan Uzunhan, Kerem Kesgin, Oğuzhan Akgün, Umut Meraş Teknik Direktör: Valerien Ismael Başakşehir: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner (Caiçara dk. 56), Duarte, Ndayishimiye, Lucas Lima, Mahmut Tekdemir, Lucas Biglia, Traore (Daniel Aleksic dk 80), Chouiar (Serdar Gürlerdk. 69), Berkay Özcan (Deniz Türüç dk. 69), Keny (Stefan Okaka dk. 80)Yedekler: Muhammed Şengezer, Hasan Ali Kaldırım, Patryk Szysz, Muhammet Arslantaş, Ahmed Touba Teknik Direktör: Emre Belözoğlu Gol: Traore (dk. 71) (Başakşehir) Kırmızı kart: Valerien Ismael (dk. 88) (Beşiktaş)