Beşiktaş, İstanbulspor deplasmanında! Maç saat kaçta, hangi statta?

Beşiktaş, İstanbulspor deplasmanında! Maç saat kaçta, hangi statta?
Süper Lig'i 3. bitirme hedefi koyan Beşiktaş bugün deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak. İstanbulspor-Beşiktaş karşılaşmasını Atilla Karaoğlan yönetecek.Fernando Santos’un Galatasaray derbisi öncesinde bazı oyuncuları...
Süper Lig'i 3. bitirme hedefi koyan Beşiktaş bugün deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak. İstanbulspor-Beşiktaş karşılaşmasını Atilla Karaoğlan yönetecek.

Fernando Santos’un Galatasaray derbisi öncesinde bazı oyuncuları dinlendirmesi beklenirken uzun süreli sakatlıkları bulunan Chamberlain, Tayfur Bingöl ve Amir Hadziahmetovic mücadelede forma giyemeyecek. Beşiktaş, ligde bu sezon oynadığı son üç karşılaşmada mağlup olmazken kalesini gole kapadı. Siyah-beyazlılar bu sezon geride kalan 26 haftada kalesinde toplam 31 gol görmüştü. Rakip fileleri 37 kez sarsan Beşiktaş’ta İstanbulspor maçında hücum üçlüsü merak ediliyor.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda bugün oynanacak müsabaka, saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Bu durum için tedbir almayı planlayan teknik direktör Santos'un takımını sahaya; Mert; Onur, Worrall, Colley, Masuaku; El Musrati, Salih; Rashica, Muçi, Cenk ve Muleka on biriyle çıkarması bekleniyor.