Beşiktaş Ramalho transferi için devrede

Beşiktaş Ramalho transferi için devrede
Newcastle’dan Lascelles için bastıran, Getafe’den de Duarte’yle ilgilenen Beşiktaş, PSV’nin 31 yaşındaki tecrübeli defansı Andre Ramalho’nun transferinde de devreye girdi.Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Ön...
Newcastle’dan Lascelles için bastıran, Getafe’den de Duarte’yle ilgilenen Beşiktaş, PSV’nin 31 yaşındaki tecrübeli defansı Andre Ramalho’nun transferinde de devreye girdi.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Ön libero dışında stopere de öncelik veren siyah beyazlıların gündemine giren son isim Andre Ramalho oldu.

Newcastle’dan Jamaal Lascelles ve Getafe’den Domingos Duarte ile ilgilenen Kara Kartal, PSV’den Andre Ramalho’yu da gündemine aldı.

Tarihi bir sezon yaşayan Hollanda deviyle kontratı sezon sonu bitecek Ramalho’nun durumu araştırılıyor. Beşiktaş, 31 yaşındaki Brezilyalıyı alternatif isim olarak görüyor.

PSV’nin oyuncuyu kış transfer döneminde bonservisle elden çıkarmaya sıcak bakması nedeniyle sambacı üzerinde duruluyor. Siyah-beyazlı yönetimin, üç isim arasında bütçesine ve planlarına en çok uyan ismi renklerine katması bekleniyor.

Duarte'de bonservis engeli

Domingos Duarte de stoper listesinin iki numarası. Beşiktaş, Getafe ile görüşürken oyuncunun kontratının 2026’ya kadar olması işleri zorlaştırıyor.

Çünkü İspanyol ekibi 5 milyon Euro’luk bonservis talebinden geri adım atmıyor. Fernando Santos, eski öğrencisi hakkında olumlu rapor vermişti.