BEŞİKTAŞ STOPER ARIYOR

BEŞİKTAŞ STOPER ARIYOR
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyah-beyazlılarda stoper konusunda sıcak gelişmeler yaşanırken forvet takviyesi ve oyuncu satışı konusunda ise bekleyiş devam ediyor.Tecrübeli stoperi Domagoj Vida ile...

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyah-beyazlılarda stoper konusunda sıcak gelişmeler yaşanırken forvet takviyesi ve oyuncu satışı konusunda ise bekleyiş devam ediyor.

Tecrübeli stoperi Domagoj Vida ile sözleşme uzatma görüşmelerinde uzlaşma sağlayamayan siyah-beyazlılar yeni isimleri gündemine almıştı.

Uzun süredir Konyaspor'un milli oyuncusu Abdülkerim Bardakçı'nın peşinde olan siyah-beyazlılar, oyuncudan olumlu geri dönüş alsa da bonservis engeline takılmış durumda.

27 yaşındaki stoper için ilk görüşmelerde 7 milyon Euro'dan kapıyı açan Konyaspor, son temaslarda 5 milyon Euro'ya kadar inse de aradaki uçurum devam ediyor.
2 milyon Euro'luk önerisi reddedilen siyah-beyazlılar, bu transfer için bekleyişini sürdürürken alternatif isimler de masada olmaya devam ediyor.

İtalya'da Verona forması giyen Koray Günter, bu isimlerin başında gelirken Adana Demirspor forması giyen Samet Akaydın da gündeme gelen isimlerden…
Beşiktaş, savunma göbeğine yabancı takviye için ise son olarak Premier Lig'de Wolverhampton forması giyen Romain Saiss'i aldı.