Beşiktaş'ın stat sponsoru belli oldu: 938 milyonluk dev gelir

Beşiktaş'ın stat sponsoru belli oldu: 938 milyonluk dev gelir
Siyah-beyazlıların stat sponsorluğu görüşmelerinde son aşamaya gelindi. Beşiktaş, stadyum isim sponsorluğu için Emirates ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.Beşiktaş, stat sponsorluğu için Arap Emirlikleri Havayolu şirketi Emirates...

Siyah-beyazlıların stat sponsorluğu görüşmelerinde son aşamaya gelindi. Beşiktaş, stadyum isim sponsorluğu için Emirates ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, stat sponsorluğu için Arap Emirlikleri Havayolu şirketi Emirates ile 3 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

Kara Kartal, 3 senede toplam 27 milyon 750 bin euro (795 milyon TL) kasasına koyacak. Beşiktaş forma göğüs sponsorluğu için de Emirates ile anlaştı. Kartal, 3 sene Avrupa arenasında mücadele ettiği dönem karşılığında toplam 5 milyon euro (143 milyon TL) alacak.

Gazprom'a UEFA ve FIFA engeli

Gazprom ile yapılan görüşmeler UEFA ve FIFA ile hukuki engel çıkma ihtimali üzerine askıya alındı. Beşiktaş yönetimi, mevcut göğüs sponsoru Beko ile son bir görüşme yapacak.

Bu görüşme sonrası yapılan sponsorluk anlaşmaları açıklanacak. Siyah-beyazlılar, stadın çatısının tepesine reklam koymak için de bazı firmalar ile görüşme yaptı. Ancak çatının uygun olmaması sebebiyle bu düşünce ertelendi.