Beşiktaş'ın yeni transferi Al Musrati'den Fenerbahçe açıklaması

Beşiktaş'ın yeni transferi Al Musrati'den Fenerbahçe açıklaması
Beşiktaş'ın yeni transferi Mohamed Al Musrati, siyah beyazlı takımın antrenmanı öncesi basın toplantısı düzenledi.Libyalı ön liberosu, Beşiktaş’ı tercih etmesinde, teknik direktör Fernando Santos’la yaptığı konuşmanın...
Beşiktaş'ın yeni transferi Mohamed Al Musrati, siyah beyazlı takımın antrenmanı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Libyalı ön liberosu, Beşiktaş’ı tercih etmesinde, teknik direktör Fernando Santos’la yaptığı konuşmanın etkili olduğunu söyledi:

"Transfer dönemi bitmeden 5 gün önce hocayla konuştum ve hocadan duyduğum fikirleri beğendim ve ailemle birlikte buraya gelmeye karar verdim.

"Musrati'nin nasıl bir futbolcu olduğunu herkese göstermem gerekiyor. Hedefim en üste seviyede oynamak ve özellikle önümüzdeki sezon şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak.

"İyi bir takım için paralar harcamanız gerekiyor. Şu anki hocamız gibi iyi bir hocanızın da olması gerekiypr. Bonservis bedelimle ilgili bir baskı hissetmiyorum. Saha içinde ve saha dışında sakin bir insanım bu konuyla ilgili üzerimde bir baskı yok.

“Serdar Saatci bana her şeyi anlattı”

 

"Gelmeden önce Serdar Saatci ile konuştum ve bana burayla ilgili her şeyi anlattı. Burada çok mutlu olacağımı söyledi bana. Taraftarımızdan bahsetti. Burada olduğum için mutluyum.

"Zor bir dönemde geldiğimi biliyorum ama büyük geçmişi olan bir takımadayım. Oyuncu kalitesinin farkındayım. Burada başarılı olmak için her şey var. Harika bir hocamız da var. Zirve için elimdenizden geleni yağacağız.

“Burası ailem gibi ve burayı seçme sabebim de başarılı olmak ve şampiyonluklar yaşamak. Başkanla direkt temas halindeydim. Kendisi kulübü bizzat anlattı.

"Antrenman sahası ve tesislerimizi Portekiz'e göre biraz farklı. Zeminler belki biraz daha iyi olabilirdi.

 

Fenerbahçe sorusunu geçiştirdi

 

Al Musrati, geçtiğimiz yaz Fenerbahçe ile adının anılmasının sorulması üzerine ise "Geçtiğimiz yaz bazı temaslar oldu ama Braga bu teklifleri kabul etmedi Şampiyonlar Ligi'nde oynamamı istedikleri için. Ama bu transfer döneminde gitmeme izin verdiler." yanıtını verdi.