Beşiktaş'ta ara formül bulundu! Seçime kadar Rıza Çalımbay

Beşiktaş'ta ara formül bulundu! Seçime kadar Rıza Çalımbay
Beşiktaş, 3 Aralık'taki seçime odaklanmışken bugün Burak Yılmaz'ın istifası ile teknik kadro krizi ile de karşı karşıya geldi. Ahmet Nur Çebi yönetimi, yeni seçilecek yönetime beraber çalışacağı ismi belirlemesi için...

Beşiktaş, 3 Aralık'taki seçime odaklanmışken bugün Burak Yılmaz'ın istifası ile teknik kadro krizi ile de karşı karşıya geldi. Ahmet Nur Çebi yönetimi, yeni seçilecek yönetime beraber çalışacağı ismi belirlemesi için Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'la devam kararı almıştı ancak Yılmaz'ın istifası bu planı devre dışı bıraktı. Çebi yönetimi ortaya çıkan bu kriz için ara bir formül buldu: Rıza Çalımbay.

"Bir maç için bile olsa gelirim" demişti

Yönetim, Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü olarak Rıza Çalımbay'a gitme kararı aldı. İlk aşamada Çalımbay'ın görev süresi seçime kadar olacak. Daha sonrası için durumu yeni yönetim ve Rıza Çalımbay arasındaki görüşme belirleyecek.

Çalımbay geçen hafta verdiği röportajda "Beşiktaş'ta çalışmak şereftir. Bir maç için bile çağırsalar görevi kabul eder, üzerime düşeni yaparım" demişti.

Çalımbay tesislere geldi

Gazeteci Fatih Doğan, Rıza Çalımbay'ın yönetimin teklifini kabul ettiğini ve 13.30 civarında tesislere giriş yaptığını açıkladı. Yönetimin de gün içinde Çalımbay ile ilgili duyuruyu yapması bekleniyor.