BEŞİKTAŞ’TA BÜYÜK OPERASYON

BEŞİKTAŞ’TA BÜYÜK OPERASYON
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta hareketlilik devam ediyor. Sportif direktör Ceyhun Kazancı ve teknik direktör Valerien Ismael, takımda kalacak isimleri belirlerken stoper, forvet ve orta saha için de girişimler devam...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta hareketlilik devam ediyor. Sportif direktör Ceyhun Kazancı ve teknik direktör Valerien Ismael, takımda kalacak isimleri belirlerken stoper, forvet ve orta saha için de girişimler devam ediyor.

Valerien Ismael’in de raporu doğrultusunda Vida ile yeniden anlaşmaya yakın olan yönetim, tecrübeli oyuncu ile 1.5 milyon Euro civarında bir maaşla yeniden anlaşmak istiyor.

Siyah-beyazlılar, Güven Yalçın’a yaptığı tekliften ise henüz olumlu yanıt alamazken 23 yaşındaki oyuncu ile temaslar tıkanmış durumda. Kartal’da 1,7 milyon Euro maaşı kabul etmeyen Larin’de de gidişat şimdilik olumsuz.

Siyah-beyazlılarda Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre ve Mehmet Topal’la da yollar ayrılacak.

Beşiktaş, Schalke’den kiralanan Can Bozdoğan için ise bonservis görüşmelerinde mutlu sona yakın. 21 yaşındaki oyuncunun 1.8 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunuyordu.

Alman ekibinden indirim talep eden ve maksimum 1 milyon Euro bütçe ayıran Beşiktaş yönetimi, bu rakama el sıkışıp Can’ı kalıcı olarak kadroya katmak üzere.