BEŞİKTAŞ’TA ISMAEL PLANI

BEŞİKTAŞ’TA ISMAEL PLANI
Üst üste kötü sonuçlar alan Beşiktaş, takımı 46 yaşındaki Valerien Ismael’e emanet etmek istiyor. Son olarak West Bromwich Albion’u çalıştıran Fransız teknik direktör ile anlaşma aşamasına gelindi.Şu anda herhangi bir...

Üst üste kötü sonuçlar alan Beşiktaş, takımı 46 yaşındaki Valerien Ismael’e emanet etmek istiyor. Son olarak West Bromwich Albion’u çalıştıran Fransız teknik direktör ile anlaşma aşamasına gelindi.

Şu anda herhangi bir takım ile sözleşmesi bulunmayan Ismael ile yapılan görüşmeler olumlu yönde ilerliyor. Siyah-beyazlı idarecilerin müzakerelerde anlaşma sağlanması halinde Ismael’i 1 hafta içinde İstanbul’a davet edeceği belirtiliyor.

Fransız teknik adam ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak siyah beyazlılar, Süper Lig’in 31. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçına yeni teknik adamı ile çıkmayı planlıyor.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Valerien İsmael ile yapılan görüşmelerde anlaşma noktasına geldi. Siyah-beyazlılarda son kararı başkan Ahmet Nur Çebi verecek.

Futbolculuk kariyerinde Fransa, İngiltere ve Almanya liglerinde forma giyen Valerien Ismael, futbolu bıraktığı Hannover’de profesyonel yönetici olarak görev aldı.